Főoldal Cégünkről Klímakompresszorok Szervízszolgáltatás Kapcsolat GYIK

Szállítási feltételek

 A www.q-max.hu webáruházban történő vásárlás, megrendelés regisztrációhoz kötött. A regisztráció során a számlázási, szállítási és értesítési adatokat kérjük el Öntöl. Ezek az adatok feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a megrendelése gyorsan és probléma mentesen juthasson el Önhöz. A regisztráció során megadott adatait az Adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltak alapján kezeljük.

A sikeres regisztráció után a weboldalon a keresett termékek már megrendelhetőek. A kiválasztott alkatrésznél kérjük írja be a darabszámot, majd nyomja meg a "Kosárba" feliratot. A weboldal bal felső sarkában, a keresőmező alatt találja a kosár panelt. A "KOSÁR TARTALMA" feliratra kattintva jut el a kosárig. Itt a megrendelt termék darabszámát is megváltoztathatja a Del gomb használatával, vagy az egyes tételeket ki is törölheti a "Töröl" gomb használatával. Ezután nyomja meg a Módosít gombot, hogy az elvégzett változtatások rögzüljenek a rendszerünkben.

Ha a megrendelés rendben, az a termék, és olyan darabszámban került be a kosarába, amit szeretne, a "Megrendelés" gomb megnyomásával jelezheti rendszerünknek. A megrendelés elküldéséhez szükséges regisztrációt itt is megteheti. A megrendelés teljesítése az itt megadott adatok alapján történik. A megrendelés, illetve a regisztráció során kiválaszthatja a fizetési módokat is. Ez lehet utánvétes fizetés, ekkor a székalkatrész árát átvátelkor a futárnak kell kifizetni. De választhatja az előreutalást is. Ebben az esetben e-mailben elküldjük az elkészített számlát. Az alkatrészt a pénz beérkezése után, azonnal teljesítjük.

Amennyiben a megrendelés elküldése után a valamely magadott adaton változtatni szeretne, azt az Ügyfélszolgálatunk lenti elérhetőségén, telefonon vagy írásban is megteheti.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 11 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, a megrendelés az azt követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1 munkanapon belül.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. 

A székalkatrész vásárlásról minden esetben számlát bocsátunk ki. Az eredeti számlát a csomagolásban fogja megtalálni. Amennyiben a vásárlás folyamatával kapcsolatban kérdése merülne fel, kérem keresse Ügyfélszolgálatunkat az elérhetőségeinken.

A webáruházban szereplő termékfotók illusztrációk, azoktól a valós alkatrész kismértékben eltérhet. Természetesen törekszünk arra, hogy a fotókat frissitsük, ahogy egy-egy modell megváltozik. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. 

Q-max Kft.
TUV
Új Széchenyi Terv
©2014QMAX. - Általános Szerződési Feltételek és Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk megfelel a 2018-as adatvédelmi törvény rendelkezéseinek.

Készítette: DevelMedia